Много съм огорчен от децата и внуците на червената номенклатура,

...
 Много съм огорчен от децата и внуците на червената номенклатура,
Коментари Харесай

Борисов: Ромите обичат повече Радев

 „ Много съм наскърбен от децата и внуците на алената номенклатура, би трябвало да спрем да ги назоваваме десница “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията.

Той остро разкритикува партньорството, което беше заформено сред Българска социалистическа партия и Демократична България в поддръжка на алената кандидатка Мая Манолова.

В рамките на Националната работна среща на ГЕРБ беше изработен доклад на резултатите от миналите локални избори.

ГЕРБ още веднъж е първа политическа мощ и най-голямата политическа партия в България. Спечели в 163 общини и усилва кметовете си от 130 на предишните избори на 140 на тези.

„ Нинова чула приятния гърмеж на пропукването на ГЕРБ? Затова сме тук, да покажем по какъв начин наподобява „ пропукания ГЕРБ “. По техните критерии в случай че излезем пред НДК, това ще е огромен протест… “, пошегува се той.

Той съобщи, че цяла седмица е слушал единствено за Благоевград и Русе, като че ли не съществуват всички огромни градове. „ Няма ли ги тях на картата? “, изброи десетки градове министър-председателят. 

След това водачът на ГЕРБ заяви, че повече роми са дали своят вот за Румен Радев в сравнение с за Цецка Цачева на президентски избори. 

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР